Welkom op het Ecotuin Forum!

Uitleg over ons project

Welkom op het Ecotuin Forum!

Bericht» zo 08 jun 2014, 17:44

Het Ecotuinforum is gegroeid uit de facebook pagina Ecotuinweetjes. Meer en meer mensen willen ecologisch tuinieren maar zitten met veel vragen. Tuinieren moet sowieso leuk zijn en daarom zijn antwoorden van ervaringsdeskundigen interessanter dan de theorieën uit de boekjes.

Met dit forum willen we bewijzen dat een ecologische tuin mooi kan zijn en dat je er alle kanten mee uit kan: strak modern of een natuurlijke cottage stijl. Je kan ecotuinieren in een bloembak of in een klein achtertuintje. Het enige wat je nodig hebt is een beetje durf en veel creativiteit.
We hopen dat we op dit forum alle gelijkgestemden kunnen stimuleren om hun ervaringen te delen, zowel positieve als negatieve. Trial and error is namelijk een goede manier om ecologisch te tuinieren.

Ecologisch tuinieren doe je zonder gebruik van gifstoffen tegen planten of dieren. Het is tuinieren met respect voor de natuur. Met dit forum willen we zoveel mogelijk mensen aanzetten om hun tuin natuurlijker te maken. Zo’n tuin maakt je actiever, gezonder en gelukkiger.
Avatar gebruiker
Mr. Ecotuinweetjes
 
Berichten: 67
Woonplaats: Brugge

Keer terug naar Over ons

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron